Gardigo Уред за лечение на ухапване от комари gardigo (26102-10)

Gardigo Уред за лечение на ухапване от комари gardigo (26102-10)

35,90 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Gardigo Уред за лечение на ухапване от комари gardigo (26102-10)

35,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
newfresh.org
Описание
Уред за успокояване на сърбежа от ухапване на комари GARDIGO Интелиге тен електронен уред с батерии, спомагащ за бързо успокояване на кожата след ухапване от комари. Намалява пъпките, сърбежа и подутината, посредством контролирана топлина върху мястото на ухапването. Как работи уреда за успокояване на сърбеж след ухапване от комари:
Уреда разполага с метална глава в златен цвят, която се допира до кожата върху мястото на ухапването. За да пуснете уреда в експлоатация трябва да натиснете зеленият бутон и да го задържите, след което поставете металната глава върху ухапването за (при деца за не повече от 25 секунди при възрастни за 30 секунди максимум) ще усетите топлина и леко парене, което е нормално. Просто допирате уреда до подутината от ухапването и задържате за 25-30 секунди.
Устройството генерира локално концентрирана топлина около 50 градуса, която унищожава причинителите на сърбежа и подуването веднага. В лабораторни условия с доброволци са постигнати следните резултати: при 66% ухапването е изчезнало напълно в рамките на 24 часа. Почистване на уреда:  Винаги изваждайте батерията при почистване на уреда. Почиствайте с леко влажна кърпа, не използвайте химични препарати. ВАЖНО:  Д се съхранява далече от деца. Да не се позволява на Деца  да използват уреда без родителски контрол Време на задържане на уреда върху ухапването:
З а деца 25сек: Да не се позволява на Деца  да използват уреда без родителски контрол.
За възрасни: 30 сек. Технически характеристики:
Температура на награяване при контакт с кожата 50 градуса.
Метална нагряваща глава с златен цвят.
Захранване: 9V LR61 батерия включена в комплекта на уреда.
Размери:125 х 35 х 30 ммГаранция: 24 м.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.